Profile

Join date: Nov 8, 2022

About


bitcoin360ai parisI motsetning til BNV, som utelukkende fokuserer på digitale samlinger, definerte Chammas at Religion Connexion legger vekt på kroppslig produksjon knyttet til digitale tvillinger. "Vi vurderer at hver designer vil være i stand til å lage og kuratere for oss under sin egen modell, mens vi aktiverer NFT-tagger for å sikre at kundene har digital besittelse," sa han. Tanken bak NFT-er for kroppslig design kan også gjøre det mulig for skapere under Religion Connexion å ha wearables i Metaverse-miljøer som kan brukes til å dekorere avatarer.

Byen planlegger å bruke Akoin-kryptovaluta eksklusivt. Kryptovalutaprosjektet beskrives som en stabelcoin utviklet på Stellars betalingsnettverk (XLM) og designet for å booste gründere i ulike utviklingsland. Akoin-tokenet er ment å hjelpe gründere deres selskaper å finansiere. For å sette opp Akoin ble Akon tildelt prisen "Årets innovator" av Black Enterprise Magazine (et multimedieselskap med svarte skyldigheter). Web3 hadde en liten, men viktig tilstedeværelse på Paris Fashion Week - Lydian.io"Serena er en av de viktigste skikkelsene innen sport og kultur, som har redefinert figuren til idrettsutøveren og den moderne gründeren, også takket være den enestående suksessen til hennes investeringer i flere nye virkeligheter. De strategiske rådene Serena vil gi for å bygge et av de mest anerkjente sportsunderholdningsmerkene vil være uvurderlige. Jeg er henrykt over å ha henne med på laget.»Tony HawkParis Hilton og designeren Blake Kathryn samarbeidet om produksjonen en trio med NFT-spor. I april 2021 ble alle kunstverkene kjøpt for litt over en million dollar. Hun har også sagt at hun tror NFT-sektoren er den neste utviklingen innen kunstnerisk uttrykk:

"Web2-produsenter kan ikke ignorere muligheten for digital mote å knytte til titalls millioner kunder ved hjelp av digitale varer. Likevel bør ikke overgangen fra Web2 til Web3 være et enkelt svar, så organisasjoner må eksperimentere. Jeg tror at sjansene for vogue til å utnytte Web3-infrastrukturen rett og slett begynner å dukke opp."

Den første fasen av byggingen vil vare til 2024 og den andre fasen vil deretter løpe fra 2024 til 2029. For den første og andre fasen av byggingen har KE International gitt XNUMX milliarder dollar fra investorer. Dubai-baserte Bakri & Associates Development Consultants vil lede Akon Citys arkitektoniske design under veiledning av KE International.Paris Vogue Week 2022 besto av 64 avsløringer og 42 visninger, mange av dem vist veien videre for moten. Av sprayet på Fra kjolen båret av supermodellen Bella Hadid på Coperni-gaven til moderne upcycled utseende produsert av resirkulerte klær, har Paris Vogue Week briljant fremhevet egenskapene for sesongene som kommer tilbake.

Victor Weinsanto, en fransk designer som lanserte modellen sin i 2020 etter å ha tilbrakt to år med å samarbeide med den velkjente Jean Paul Gaultier, kastet litt mildhet og fortalte Cointelegraph at digitale verdener gjør det mulig for skapere å designe uten at de faktiske trenger å bruke materialer og forsyninger. "Det sikrer bærekraft på en måte, selv når det brukes mye kraft og tid på å lage slike samlinger," sa han.

Paris Hilton


bitcoin360ai paris

More actions